Als expert op het gebied van staal kunnen wij uw staalconstructie ontwerpen, berekenen, produceren en monteren. Vanaf de ontwerpfase zijn wij nauw betrokken bij uw project. Ons deskundige team staat u bij met advies, bijsturing en oplossingen. Wij produceren staalconstructies voor de utiliteitsbouw, bijvoorbeeld bedrijfshallen, kantoren, scholen, beursstands, sport accommodaties en recreatiecomplexen. Daarnaast produceren wij voor de woningbouw.

Staalconstructies voorzien van conservering

Wij beschikken over een volledig ingerichte hal waar de gelaste en gestraalde staalconstructies van een conservering laag worden voorzien. Wij voeren de verschillende nabewerkingsbehandelingen uit in speciale klimatologisch beheerste ruimtes. Wij verzorgen tevens en volgens voorschrift:

  • thermisch verzinken
  • lakken
  • poedercoaten

Uw staalconstructie kan in iedere gewenste kleur worden opgeleverd!

Vernieuwing

Wij staan bij Arendsen Steel niet stil, maar zijn altijd op zoek naar vernieuwing. Op technisch gebied, bij de verwerking van staal bijvoorbeeld. Zo waren wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de eerste volledig geautomatiseerde pons-, boor- en snijmachine en waren we ook het eerste bedrijf om deze machine in te zetten.

Daarnaast vragen ontwikkelingen in de markt ook om aangepaste staalconstructies; technische vernieuwingen op het gebied van bouwconstructies gaan ontzettend snel en wij gaan daarin mee. Een mooi voorbeeld hiervan is de constructie die we vorig jaar plaatsten onder een zonnepanelen systeem in Abu Dhabi.